Underholdning på din yacht

Det er alltid sommer ett eller annet sted på jordkloden. Dette er kanskje vanskelig å innse når man sitter innsnødd i sitt eget hjem, men de som har en yacht vet nøyaktig hva vi mener. Så fort kulden begynner å sette inn her til lands, er det bare å ta turen sørover, mot eksotiske trakter der solen alltid skinner. Det er selvfølgelig moro å besøke nye land, ta inn nye kulturer og spise god mat, men hva gjør man om bord på båten? Hva gjør man når man reiser fra havn til havn, eller når man ikke har nok krefter til å reise på utflukter?

Underholdning for de kresne

Det finnes tonnevis med underholdning for yachteiere, altså underholdning om bord på båten – det kan være snakk om alt fra saunaer og hjemmekinoer til boblebad og tennisbaner. Enkelte har til og med vannleker som undervannsskutere og annet heftig utstyr med seg. Når man blir trøtt av det luksuriøse utstyret og den samme underholdningen dag etter dag, kan man også finne frem en bok, spille spill på nettet eller se på filmer. Den moderne teknologien står nemlig ikke stille, og Internett med høye hastigheter er for lengst tilgjengelig selv om bord på båten, både etter båtturen og mens man venter på middagen. Det at du har en yacht behøver nemlig ikke bety at du ikke får lov til å ha samme moro som vanlige mennesker. Underholdning er for alle, vet du, og hvem vet vel hvordan man holder seg underholdt bedre enn de som tilbringer mesteparten av livet på et kontor?

Lev ut den store drømmen

For andre, rikere mennesker har man luksusleketøy og annet snacks, spesielt om du har noen millioner å sløse bort hver måned. Hva, har du ikke kjøpt en yacht enda? Da kan du sikre deg et røverkjøp for øyeblikket – norske Bjørn Rune Gjelsten har nemlig akkurat lagt ut sin luksusbåt til salgs. Prisen? Beskjedne åtti millioner kroner.

Kavon Pollich