Til deg med med stor interesse for fotball

Verdens mest populære sport. Hver eneste uke klistrer flere hundre millioner seg foran tv-skjermen for å se sitt favorittlag spille. Det er som en fast tradisjon på lørdag og søndag for mange nordmenn.

Hvor finner jeg billetter?

Er det en ting som slår å se fotball på TV-en, så er det å se den live på stadion. Det er noe eget når du hører supporterne synge sangene sine live. Stemningen er nærmest til å kunne tas og kjennes på. Og hvis du er på utkikk etter en fin tur med familie, venner eller på egen hånd, så les mer her.

Hva kan jeg bestille?

Her kan du enkelt bestille sportstur for å se ditt favorittlag spille kamp. Kanskje du vil se Haaland bøtte inn mål på Etihad Stadium? Eller ønsker du å se Ten Hag reise den falne storheten i Manchester United på Old Trafford? Kanskje du og en bekjent lenge har ønsket å dra på El Clasico for å se de to spanske storhetene i aksjon. På gosporttravel kan du enkelt bestille tur. Du får en god oversikt over hvilke kamper som er tilgjengelig, og du kan velge og vrake mellom de beste fotballoppgjørene i verden. De tilbyr også andre sporter, om det skulle være av interesse.

Kavon Pollich