Store båter og yachter

Mange drømmer om å eie en stor båt eller en yacht. Det er morsomt å være på sjøen i en liten båt, også, men drømmebåten skal kanskje være stor og luksuriøs. For de fleste blir det med drømmen, men man kan selvsagt velge å leie en yacht i ferien, for å få en herlig ferie i Middelhavet eller i Adriaterhavet. Man trenger ikke engang å dra til utlandet for å oppleve en yachttur. Det tilbys slike turer også i Norge, og turene passer for familier, vennegrupper eller enkeltpersoner. Man kan også få arrangert private firmaturer eller feire bryllup på en yacht.

Store båter og større yachter

Verdens største, private yachter er ikke for folk flest. I tillegg til at båtene trenger stor plass ved havnen, må de også ha et stort mannskap, og det er nok bare milliardærer som har råd til de mest luksuriøse båtene. Trenden er at båtene blir større og større, også her i Norge. Mange bruker heller pengene på en båt enn på en hytte, for med en båt er man mer mobil, mens hytta alltid ligger på samme sted. Stadig flere nordmenn drar også på cruise eller leier båter når de skal på ferie. På vår nettside liker vi både små og store båter, så her er alle lesere velkommen, enten de eier en superyacht eller en plastjolle.

Cruiseskip er løsningen for de som ikke vil eie en luksusbåt

Cruiseskip er blant verdens aller største båter, og luksusen om bord er nesten ubegripelig. Skipene er flytende byer, med alt fra restauranter og butikker til svømmebasseng, treningssentre og kinoer. De norske fjordene besøkes jevnlig av store cruiseskip, og det finnes også norske cruiseskip som seiler blant annet til ulike europeiske havner. På cruiseskip kan man reise rundt i luksus, og dette er en fantastisk ferieform for den som søker det lille ekstra. Cruisereiser er også et populært valg som bryllupsreise.Store båter og yachter krever mye vedlikehold, og ofte kan det nøye seg å leie fremfor å eie. Et alternativ til de store cruiseskipene, er mindre yachter som tar bare noen få passasjerer. Dette har blitt en populær ferieform for folk som vil nyte sol og sjøliv, uten å slite seg ut.