Reis og opplev noe spesielt

Etablert så tidlig som 2001, kan selskapet GO Sport Travel skryte av lang erfaring innen sitt felt, og opererer på nåværende tidspunkt som en de største aktørene innen arenaen sport– og arrangementreiser.

Tilbud

Nettsiden gosporttravel.com tilbyr alle sine kunder et bredt utvalg av sportsreiser, samt en rekke billetter til spennende kamper. Her man tilgang på alt fra golfreiser og fotballturer, til å være tilskuer på rugbykamper eller kampsportstevner verden over.

Oversikt over alle aktive tilbud er lett tilgjengelig på GO Sport Travels hjemmeside. Bare velg det du er interessert i! Siden er i tillegg tilgjengelig for et bredt marked, med oversettelser på både, svensk, dansk, norsk og engelsk.

Trygghet og brukervennlighet

Tross et stort utvalg av spennende reisemuligheter og eksklusive billetter, er det likevel brukervennlighet og trygghet som er i søkelys hos selskapet. Gjennom sine produktavtaler kan nemlig nettsiden by på en følelse av fullstendig trygghet, skulle kunder gå til innkjøp av deres produkter eller tjenester. Dette reflekteres i selskapets motto: “Trygghet for kunden”.

Alle kjøpere er nemlig sikret trygge leveranser, mulighet til utvalgte seter og komfortable overnattinger. Kundesupport er dessuten lett tilgjengelig øverst på siden, dersom det skulle være behov for ytterligere informasjon eller hjelp.

Kavon Pollich