Internett i båten

Internett trenger vi overalt, enten vi ønsker å innrømme det eller ikke. Internettavhengigheten vår er kun et faktum vi er nødt til å leve med. Internett om bord på båten din er også noe som vi ikke alltid tenker at er mulig, men dette er i disse dager like lett å skaffe som internett i hus og hytte. Vi mener at internett om bord i ditt lille mobile hjem er noe du burde unne deg, og vi ønsker å fortelle deg hvorfor.

Ikke bare nødsituasjoner

Ja, internett er fint å ha i nødsituasjoner. Alle vet at livet fort blir mye tryggere og enklere dersom du har en tilkobling til resten av verdenen, spesielt når du befinner deg langt ute på havet. Mange ulykker skjer ute på havet, og skulle ulykken skje deg på din båt kan det greit å ha all tilgang på hjelp. Men internett er ikke kun til situasjoner i nød. Har man bredbånd og god dekning på mobilen vil man ha dekning et stykke ut på havet. Drar man litt lengre ut kan det være vanskelig å gjøre mer enn å sende et par bilder på Snapchat. Drar man på lange turer på havet kan det derfor være greit med internett for lett underholdning som film og spill på sene kvelder, og kontakt med venner og familie.

Snakk med din leverandør

Dersom du leser dette er du nok på en eller annen måte koblet til internett. Dersom du er dette har du nok dermed en leverandør av nevnt internett. Leverandører av bredbånd konkurrerer stort om sine norske kunder, og med en telefon til din leverandør vil du nok straks få tilbud om en gunstig internettpakke til din båt. Dersom dette ikke er tilfellet finnes det en mengde andre leverandører å velge mellom.

Kavon Pollich