Gode reisemål langs Norskekysten

Norskekysten er et veldig populært reisemål for turister fra hele verden, så hvorfor skal ikke nordmenn også reise langs kysten og oppdage eget land? Kysten kan by på mer enn vakker natur. Man kan være med på mange ulike opplevelser, og i de store byene kan man spise på gode restauranter og oppleve byenes uteliv. Bergen og Trondheim er to byer man bør besøke, men dersom man foretrekker friluftsliv, er det også mye å velge blant.

Norges kyst har vakker natur – helt enkelt

Langs Norskekysten finnes det veldig mange øyer. Noen øyer er bebodd, mens andre er ubebodde og fulle av urørt dyreliv og planteliv. Flere steder kan man overnatte i gamle bygninger, blant annet i fyrtårn. Kjeungskjær er et vakkert fyrtårn som kan leies både til overnattinger og til private selskap. I Flatanger kan man dra på ørnesafari.

Helgelandskysten og Nordkapp er veldig populære reisemål

Øyene på Helgelandskysten er kjent for dramatiske fjellformasjoner og hvite sandstrender. Vannet kan være kaldt, men midt på sommeren kan man bade ved herlige, nesten urørte strender. Lofoten er også et reisemål man virkelig bør besøke. På nettsiden vår finner man flere tips til en herlig reise langs Norskekysten.Mange besøker selvsagt også Nordkapp, som kanskje er Norges mest populære turistmål. Hvis man har egen båt, er det veldig fint å dra på ferie langs Norskekysten. Det finnes mange gjestehavner, og de norske havnene holder høy standard. Man trenger ikke alltid å reise langt for å finne vakker natur og spennende aktiviteter. En ferie i Norge kan by på like mange opplevelser som en utenlandsreise.

Kavon Pollich